Online marketing bureau uit Breda

Animatie maken

Jij wilt een professionele animatie laten maken. Wij produceren animaties die je publiek raken. Informeren, enthousiasmeren of inspireren; we helpen je graag. Samen oppakken?
De Oppakkers
Videoproductie
Work With Us
Contact

Animatie laten maken

Waarom een Animatie?

Een animatie werkt heel goed om een boodschap begrijpelijk te maken voor de ontvanger. Jij weet dat! Vaak worden ze ingezet als instructievideo voor de interne en externe communicatie.

De kracht zit in de eenvoud en het uitleggende karakter. Wanneer de juiste illustraties en een goede voice-over elkaar versterken kun je de meest complexe informatie eenvoudig maken voor je doelgroep. Interesse gewekt?

Hoe gaan we te werk?

Je hebt contact met ons gelegd met de vraag of we je kunnen helpen. Dat kan! Tijdens de kennismaking vertel jij je idee en brainstormen we. Tijd voor het script; the key to success. Beeld en voice-over moeten elkaar versterken; dit wordt allebei uitgewerkt in het script. 

Ben jij tevreden? Dan gaat de animator aan de slag. We adviseren een passende voice-over stem en na twee feedbackrondes is daar het eindresultaat!

 

Wat zijn de kosten?

Om een goede prijsindicatie voor het maken van een animatie op te maken is het van belang om jouw wensen goed in kaart te brengen. 

Het klinkt simpel. Hoe langer de animatie, hoe meer werk het is. Ook door de hoeveelheid illustraties en de stijl kunnen de kosten nog variëren. Het ligt dus aan jouw wensen. 

Wij beloven een goede prijs, maar willen eerst wat meer over jouw plannen weten!

HET VERHAAL VAN JOUW BEDRIJF, PRODUCT OF EVENT VERHELDEREN

Klanten en personeel écht bereiken

”Voor veel klanten is het maken van een animatie abracadabra. Daarnaast zitten ze zo diep in de stof dat het voor hen heel lastig is om informatie makkelijk uit te leggen. Ik stap er als buitenstaander in en kom tot de kern. Ik schrijf zowel het beeld als de voice-over zelf. Heerlijk puzzelen! Ik neem het hele proces uit handen en doe het meeste zelf. Daardoor zijn we vaak ook goedkoper. Het animeren, dat laat ik wel graag aan onze animator over. Samenwerken zorgt dus voor het beste resultaat.”

Animatie maken via De Oppakkers

Ben jij er klaar voor? Een goed geproduceerde animatiefilm is dé manier om een verhaal eenvoudig en begrijpelijk uit te leggen. Een proces, de aankondiging van een evenement of informatie rondom een product; we gaan jouw boodschap verduidelijken! 

Wij helpen heel graag bij het bedenken en produceren. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Offerte ontvangen?

Wil je een offerte of meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in, wij nemen vandaag nog contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.