Online marketing bureau uit Breda

Hoe zorgen we voor meerwaarde?

Het is gelukt; structureel op 1 in Google!

Start samenwerking
Sinds 2023 mogen we de online marketing verrichten en helpen bij het bepalen van de strategie voor schoonmaakbedrijf TopCleaners uit Breda. Dit succesvolle schoonmaakbedrijf bestaat sinds 1998 en is de laatste jaren lekker aan de weg aan het timmeren. Een platte organisatiestructuur en gewoon ‘kei hard knallen’ samen. Maarten en Femke leiden de dagelijkse gang van zaken samen met een 6 tal toppers op kantoor, als het nodig is springen ze zelf ook bij. Aan respect vanuit de collega’s hierdoor geen gebrek. Een goed concept, een 100% tevreden klantenbestand en meer dan 70 gemotiveerde en vrolijke collega’s. Als wij door Breda rijden zien we altijd ergens wel een blauwe TopCleaners bus rijden.

Sinds 2022 heeft TopCleaners een nieuwe website, sinds 2023 wordt actief aan SEO gewerkt met als doel hoge posities in Google. En dat is gelukt! Google anders maar even op ‘Schoonmaakbedrijf’ (smile!). Ook bouwen we aan Google Ads campagnes (betaald bovenaan staan in Google) en verzorgen we de content marketing.

Uitbreiding van werkgebied
Een poos geleden hebben we tijdens het bepalen van de strategie gekozen voor uitbreiding van het werkgebied; In Rotterdam kunnen ze ook wel wat TopCleaners gebruiken. Gelijk aan de slag: nieuwe pagina’s toevoegen aan de website om traffic van nieuwe opdrachtgevers uit de regio Rotterdam te genereren. Inmiddels worden er dagelijks meerdere klussen in Rotterdam uitgevoerd. Dat is lekker samenwerken zo!

17 juni 2023

Meer klantverhalen