Online marketing bureau uit Breda

Zakelijke fotografie

Je bent op zoek naar een fotograaf voor jouw zakelijke fotografie. Wij zorgen voor spontane foto's vol plezier. Neem contact op. Dan pakken we het vandaag nog voor je op!
SEO Hulp
Work With Us
Contact

"Ik zorg voor een ontspannen sfeer. de foto's zullen plezier uitstralen!"

Zakelijke fotografie

De foto’s die we van jouw bedrijf maken zullen plezier uitstralen. Daarnaast proberen we de kijker van de foto’s een realistisch beeld te geven over hoe het dagelijkse reilen en zeilen in jouw bedrijf eraan toe gaat. We zorgen met de compositie van de foto’s wel dat het zo mooi mogelijk wordt. We willen de foto’s namelijk realistisch maar zeker ook aantrekkelijk maken.

De uitdaging van goede fotografie zit hem wat ons betreft in de spontaniteit. Want veel foto’s kunnen ‘gemaakt’ overkomen omdat de persoon voor de camera niet op hun gemak is. Onze fotograaf Jorgen weet daar wel raad mee! Mogen wij jouw zakelijke foto maken?

Het resultaat: spontane foto’s die plezier uitstralen.  
Fotografie Breda

Ik ga voor meer ‘echtheid’!

“We zien bijna alleen maar perfectie om ons heen. Alle reclames, magazines en Instagram modellen maken gretig gebruik van touch-ups en filters. Het is dus verleidelijk om dit ook te doen en bijvoorbeeld modellen in te huren. 

Jouw personeel, magazijn of showroom is misschien niet zo perfect of “Instagram waardig”. Toch is dit wel de realiteit waar jouw klanten elke dag mee te maken krijgen. 

En daar mag jij trots op zijn. Hopelijk ben je dat ook!

Ik vind dat er meer ‘echtheid’ de wereld in geholpen mag worden. En ik help je graag met fotografie die deze echtheid weerspiegelt.

We leveren we de foto’s op met minimale bewerking. Natuurlijk zorgen we in de nabewerking dat ze een lekkere frisse uitstraling hebben. Maar ik ga geen puistjes, sproeten of rode vlekken weghalen! 

 Je bent zoals je bent. En dat leg ik graag vast!”

Meer weten over ons?

Foto portfolio

Zakelijke fotografie via De Oppakkers

Wanneer je spontane foto’s van je collega’s wilt laten maken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu een portret wilt maken, (personal) branding foto’s of bedrijfsfotografie. Onze fotograaf Jorgen pakt het graag voor je op.

De foto’s hebben een minimale bewerking en stralen spontaniteit en plezier uit. We zorgen dat we mensen met plezier voor de camera staan en tevreden zijn met het eindresultaat. Daar zijn we van overtuigd. 

Mag Jorgen jouw zakelijke foto maken? Hij maakt graag kennis.  Dus vul het contactformulier in! 

Tot snel.

 

Je bent op zoek naar een fotograaf voor jouw zakelijke fotografie?

Vul het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.