Online marketing bureau uit Breda

Branding in Breda

Branding gaat om het oproepen van gevoel. Het gaat erom dat je klanten en leveranciers aan je bindt omdat ze zich aangetrokken voelen tot jouw merk. Wij doen niets liever dan de branding van MKB bedrijven oppakken.
Google Ads
Work With Us
Contact

Voor ons is branding de transformatie van een bedrijf naar een merk. Een merk met een verhaal. Met kernwaarden. Met vormgeving. 

Dit klinkt misschien als iets wat alleen grote merken kunnen doen. Gelukkig is niets minder waar. Ook elk MKB bedrijf heeft baat bij sterke branding. Het maakt dat alles qua uitstraling van het bedrijf op elkaar is afgestemd. Dat je weet wat jou aantrekkelijk maakt voor potentiële klanten. En hoe je zo aantrekkelijk mogelijk wordt voor hen.

 

Waarom is Branding zo belangrijk?

Branding begint in onze ogen met het vaststellen van je kernwaarden en een sterk merkverhaal. Met branding breng je jouw verhaal naar buiten.

 Jouw verhaal wordt vertaald in je logo, slogan en huisstijl. Wanneer je branding op orde is, voelen potentiële klanten zich meer aangetrokken tot jouw bedrijf. Daarnaast versterkt branding ook je personeelsbeleid. Het trekt namelijk meer van dezelfde soort mensen aan. En bijvangst is dat huidige collega’s extra trots worden op het bedrijf. Win-win dus!

 

Samen brainstormen en ideeën ontwikkelen

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Branding begint in onze ogen met een sterk merkverhaal. We nemen dus eerst de tijd om uit te vinden waar jouw bedrijf voor staat. Dit onderzoeken we in een strategische sessie. Tijdens de strategische sessie sparren we over wat je doet, welk probleem je voor klanten oplost en op welke manier. Wat is voor jou belangrijk? Na deze sessie werken we het verhaal uit. Verder bepalen we samen wat nog meer nodig is. Een opfrisbeurt voor je logo? Fotografie? Een slogan of een volledig nieuwe huisstijl? We zijn jouw sparringpartner die voor een frisse  energie binnen jouw bedrijf zorgt.

Branding oppakken in Breda

Wanneer je er klaar voor bent om eens kritisch naar jouw branding te kijken, dan houden we ons van harte aanbevolen. We doen niets liever dan met een ondernemer aan tafel zitten en zijn bedrijf omtoveren tot een merk. Kijk ook eens op onze LinkedIn pagina! 

Branding, het vraagt om een andere gedachtegang en een eerlijke sparringpartner. Dat is wat we je bieden.

We beginnen met een sterk merkverhaal en bepalen samen welke stappen er verder nog nodig zijn. Van logo’s tot slogans en complete huisstijlen. We zijn van alle markten thuis. We pakken het graag voor je op.

Spreken we je snel?

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.