Online marketing bureau uit Breda

Fotografie in Breda

Je bent op zoek naar een fotograaf in Breda? Daar kunnen we je mee helpen! Onze fotograaf Jorgen zorgt voor spontane foto's vol plezier. Neem contact op. Dan pakken we het vandaag nog voor je op!
SEO Hulp
Work With Us
Contact

Ik weet hoe het is om voor de camera te staan.

Spontane fotografie in Breda

Of je nu op zoek bent naar bedrijfsfotografie, personal branding foto’s, zakelijke fotografie of een Linkedin foto. Ik zorg dat je comfortabel en vol plezier voor de camera staat. De uitdaging van goede fotografie zit hem wat mij betreft in spontaniteit. Want ik vind dat veel foto’s ‘gemaakt’ kunnen overkomen omdat de persoon voor de camera niet op hun gemak is. 

Jouw foto’s gaan in ieder geval plezier uitstralen. Of dit nu met een brede lach is of alleen in je ogen. Geen neppe lach, ik maak je aan het lachen! Ik help je met poseren, al gruwel ik er een beetje daarvan. Ik boots liever realistische momenten na. Op die manier voel je je niet ongemakkelijk!

Ik heb zelf een theater achtergrond en heb heel vaak voor de camera gestaan. Ik weet dus hoe het voelt om voor de camera te staan. Dit neem ik mee tijdens het maken van foto’s. Het wordt een leuke ervaring. 
 

Jouw resultaat: Spontane foto’s met een echte lach!

Jorgen: Fotograaf in Breda

Reclames, Instagram en tijdschriften houden ons goed voor de gek. Photoshop draait overuren. Dat ga ik in ieder geval niet doen! Ik zet de realiteit op de foto. Natuurlijk wel zo mooi mogelijk. Ik houd er rekening mee dat de foto’s gebruikt kunnen worden zoals jij dat wilt. Daar hoef je je tijdens de shoot dus niet meer druk om te maken. 

Bewerking is ook een onderdeel van het pakket. En met bewerking bedoel ik dat je foto’s poppen. Niet in de mate dat er geen imperfecties meer zichtbaar zijn. Ik zorg er met de bewerking voor dat de foto’s er fris uitzien.

Na de shoot mag je de foto’s rechtenvrij gebruiken. Ze zijn dus van jou. Laat ze dus zien op je website, LinkedIn en Instagram! 

Het is handig als je van te voren hebt nagedacht over hoe je de foto’s wilt inzetten. Maar geen zorgen!  Zodra je contact opneemt is dit één van onze eerste vragen. Er zit dus maar 1 ding op…

 

Contact opnemen! Haha!

 
Benieuwd naar wat ik zoal maak? Bekijk hieronder mijn portfolio. 

 

Foto portfolio

Fotografie in Breda via De Oppakkers

Wanneer je bedrijfsfoto’s wilt laten maken in Breda en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om website foto’s, social content, portretfotografie, (personal) branding foto’s of andere bedrijfsfotografie.  We pakken het graag voor je op.

De foto’s stralen spontaniteit en plezier uit.
Je staat met een lach voor de camera! 

Mag Jorgen jouw fotografie in Breda oppakken? Hij maakt graag kennis met je. Dus vul het contactformulier in. 

Tot snel!

 

Je bent op zoek naar een fotograaf uit Breda?

Vul het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.