Online marketing bureau uit Breda

Je wordt gelukkiger als je doet wat je echt leuk vindt

Veel ondernemers vertellen ons dat ze opgaan in de waan van de dag en daardoor niet toekomen aan het bouwen aan hun bedrijf. Wij geloven dat we hen écht kunnen helpen door te doen waar wij goed in zijn.
About Us
Contact

Werk maken van je passie

We hadden het er al jaren over. Ondernemers helpen om te groeien. Zowel zakelijk als persoonlijk. Dromen werkelijkheid laten worden. Dat is wat we wilden. Wij zijn twee ambitieuze mannen die bewust bezig zijn om een zo mooi mogelijk leven te creëren. Aan de ene kant keihard werken om anderen te helpen groeien. Aan de andere kant ontspannen en veel reizen. Want we werken om te leven. Zeker niet andersom. In 2022 grepen we onze kans om van onze passie ons werk te maken.

Fotografie Breda

Vanaf jongs af aan ben ik bezig met het vertellen van verhalen. Vroeger veel op het podium als zanger en acteur, later vooral als communicatiestrateeg. Daarnaast heb ik een enorme drive. De drive om beter te worden, om verder te komen, om te groeien. Toen ik Ayrton ontmoette was dat onze gemeenschappelijke deler. Samen gaan we nog harder.

Door theater en communicatie te combineren kom ik gemakkelijk tot de kern van een verhaal. Dit vertaal ik vervolgens naar een concrete boodschap. Dat is waar ik goed in ben. Ik vind niks leuker dan uitvinden waar een andere ondernemer goed in is. Wat diegene uniek maakt en hoe we dit vooral aan zo veel mogelijk mensen kunnen vertellen. Dat is voor mij online marketing. Helaas staat de branche erom bekend dat er veel kwakzalvers zijn. Ayrton en ik waren dit zo zat. Onze drive om ondernemers écht verder te helpen is sterker dan ooit. Mogen we jouw verhaal vertellen?

— Jorgen Veninga

Zo lang als ik me kan herinneren heb ik een passie voor marketing en sales. Het laten groeien van bedrijven en het zoeken naar manieren om een product of dienst beter verkocht te krijgen vind ik super interessant. Tegenwoordig gebeurt alles online. Het hebben van een online marketing bedrijf is dan ook een langgekoesterde droom. Jorgen en ik hebben beiden een marketing en communicatie achtergrond en bovendien een passie voor ondernemerschap. We versterken elkaar enorm. 

Ik besef me goed dat wij door de jaren heen veel kennis opgedaan hebben op het gebied van online marketing. Het is heel fijn om dagelijks andere ondernemers écht te helpen met het laten groeien van hun bedrijf. 

Onze kracht zit denk ik vooral in het snel schakelen en de intrinsieke motivatie om echt het verschil te willen maken. Geen gedoe met langdurige contracten en belachelijke tarieven. Lekker samenwerken en elkaar beter maken.

— Ayrton Smits

Elkaar beter maken en doorgroeien.

Waar word jij gelukkig van? Wij willen dagelijks met vooruitgang bezig zijn. Meetbare doelen stellen en deze ook behalen. Elkaar accountable houden en zo het beste in elkaar naar boven halen. We beseffen ons dat we elkaar hierdoor enorm versterken. Maar iedereen verdient het om een goede zakelijke sparringpartner te hebben. Bovendien zou iedere ondernemer moeten kunnen doen waar hij of zij het meeste energie van krijgt. 

Wij halen enorm veel energie uit het online zichtbaar en vindbaar maken van bedrijven. Zowel in tekst als op beeld. Wat is jouw verhaal?

Kunnen we jou ook helpen?

Vul het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.