Online marketing bureau uit Breda

Personal Branding Fotografie

Op zoek naar personal branding fotografie? Jorgen zorgt voor vrolijke foto’s waarmee je jouw personal brand uitdraagt! Met een spontane lach op de foto! We pakken het vandaag nog op!
SEO Hulp
Work With Us
Contact

Frisse, spontane foto's. Dat is wat je krijgt!

Een sterk personal brand!

Als branding agency weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat je goede personal branding foto’s hebt. Het is belangrijk dat je weet waar jij als persoon voor staat. Dat is ons uitgangspunt. Samen bedenken we scenario’s die we in beeld kunnen brengen zodat ze aansluiten bij jouw personal brand. Geef je workshops, of leidt je gesprekken? Samen bedenken we hoe we je in beeld brengen. 

Spontane branding fotografie is niet altijd gemakkelijk. De uitdaging zit hem in het spontaniteit gedeelte. Het is niet de bedoeling dat de foto’s ‘gemaakt’ overkomen. Het is dus belangrijk dat je op je gemak bent voor de camera. We helpen je er graag mee!

Jouw Branding Fotograaf

“Als acteur heb ik zelf ook regelmatig voor een camera gestaan. In sommige gevallen was het een super toffe ervaring. Bij anderen een kwelling. 

Ik wil ervoor zorgen dat je comfortabel voor de camera staat. Ik help je met poses zodat je zo natuurlijk mogelijk op de foto staat. Verder vind ik spontaniteit super belangrijk. Net als de foto hiernaast, waar de hoed bijna wegvliegt. Dit zijn vaak de leukste foto’s!

De foto’s zijn voor elk platform geschikt. Instagram, LinkedIn, Facebook; het kan allemaal! Het helpt als je van te voren alvast nadenkt waar je zit wil gebruiken. Dit bespreken we samen ook nog voorafgaand aan de shoot. 

De foto’s lever ik op met minimale bewerking. Bij de bewerking zorg ik dat de foto’s er fris uitzien. Ik ga geen oneffenheden weghalen. Je bent zoals je bent en dat ga ik zo mooi mogelijk in beeld brengen. 

Mag ik jouw branding fotograaf zijn? Ik doe het heel graag!”

 

Personal Branding Foto’s

Personal Branding Fotografie via De Oppakkers

Wanneer je op zoek bent naar een personal branding fotograaf dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jorgen helpt je graag!

De foto’s gaan spontaniteit en plezier uitstralen. Met een natuurlijke lach sta je op de foto.

Tijdens de shoot hebben we 1,5 uur de tijd. In overleg kan het ook altijd meer en/of minder. Uit alle foto’s die geschoten zijn kies je de beste 30. Deze leveren binnen een week op. 

Mag Jorgen jouw personal branding fotografie oppakken?  Dus vul het contactformulier hiernaast in en je hoort vandaag nog van hem. 

Tot snel!

Je bent op zoek naar een personal branding fotograaf?

Vul het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.