Online marketing bureau uit Breda

Videoproductie in Breda en omgeving

Wil jij het verhaal van jouw bedrijf krachtig in beeld brengen? Met een video voeg je beleving toe aan je product of dienst. Hierdoor trek je klanten en medewerkers aan. Samen een videoproductie oppakken?
Videoproductie
Work With Us
Contact

Videoproductie in Breda en omgeving

Bedrijfsvideo maken

Dagelijks probeer jij het verhaal van jouw bedrijf te vertellen en zo potentiële klanten te overtuigen. Maar hoe doe je dat online? Een bedrijfsvideo vertaalt het verhaal van jouw bedrijf naar beeld. Hierdoor krijgen mensen ook online een goed beeld van jouw bedrijf. Daarnaast blijven beelden beter hangen dan woorden. Tot slot houdt een bedrijfsvideo bezoekers langer op je website. Overtuigd om samen jouw verhaal te vertalen?

Promotievideo maken

Jij bent overtuigd van je product of dienst en probeert jouw boodschap dagelijks over te brengen aan nieuwe klanten. Laat een promotievideo je hier dan bij helpen. Deze voegt namelijk een extra beleving toe. Daarnaast vindt Google promotievideo’s ook enorm interessant. Ze worden daarom gebruikt voor onder andere websites, Instagram, LinkedIn, TikTok, Facebook en YouTube. Aan de slag dus! Samen oppakken?

Animatie maken

Animaties kun je goed gebruiken in je marketingstrategie. Met animaties kun je moeilijke informatie makkelijk uitleggen. De stijl van de animatie bepaal je zelf. Hoe? Bij een animatie worden er digitale beelden of tekeningen geanimeerd. Bewegend gemaakt. De beelden van de animatie worden extra versterkt met behulp van een voice over. Wil jij een animatie maken en écht het verschil maken? Wij pakken het graag voor je op.

Video = De visuele vertaling van jouw bedrijf

Hoe maken we samen een video?

Bij de start van de videoproductie hebben we altijd een briefingsgesprek. Hierin bepalen we samen jouw boodschap, je doelgroep, het medium maar ook alle technische specificaties zoals lengte en afmetingen. Wat voor video wil je maken en waarom?

Na het briefingsgesprek komen we bij je terug met een creatief concept of script. We bepalen samen of dit inderdaad aansluit bij jouw wensen. We maken een planning van de draaidag(en) en de postproductie. Nadat het materiaal geschoten is komen we zo snel mogelijk met een eerste versie en slijpen samen aan het eindresultaat totdat we allebei blij zijn. Dit is meestal na twee feedbackrondes. 

Wanneer je de video inzet als deel van een campagne kunnen we je hier ook bij ondersteunen of adviseren. Alles om het maximale uit de video te halen en resultaat te boeken. Benieuwd of video iets voor je is? Pak die telefoon!

Marketing bureau breda, videoproductie breda

Videoproductie via De Oppakkers

Een video maken lijkt een flinke investering. Echter gaat 64% van consumenten pas over tot aanschaf van een product of dienst nadat ze het op video hebben gezien. Goede investering dus!

Daarnaast wordt de kans op een hogere positie in Google 53x hoger wanneer je een video toevoegt aan je website. Investeren in video is dus een heel goed idee. 

 Bedrijfsvideo, promotievideo of animatie oppakken? Let’s go! Wij beloven jou dat we dé partij zijn voor videoproductie in Breda en omgeving. Zullen we kennismaken? Vul dan het contactformulier in!

Offerte ontvangen?

Wil je een offerte of meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in, wij nemen vandaag nog contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.