Online marketing bureau uit Breda

Promotievideo maken

Jij wilt meer klanten voor jouw bedrijf of product. Een promotievideo helpt hier zeker bij. Mogen wij je helpen meer omzet te behalen? We pakken het graag voor je op.
Videoproductie
Work With Us
Contact

Promotievideo laten maken

Promotievideo, why?

Jij wilt potentiële klanten bereiken en kennis laten maken met jouw product of dienst. Een promotievideo is dan hét moderne en eenvoudig in te zetten marketinginstrument. 

Video content is king! Een promotievideo brengt een product of dienst onder de aandacht en kan hierdoor bepalend zijn in het beslissingsproces. Uiteraard is het belangrijk om jouw potentiële klant op het juiste moment in de customer journey te bereiken. Lastig? Laat ons het oppakken!

Hoe gaan we te werk?

Jouw product of dienst moet onder de aandacht komen bij jouw doelgroep! Aan ons de uitdaging om een onderscheidende video te maken. Hoe ziet dat traject er uit? 

Kort gezegd: we maken kennis en bepalen de boodschap. We schrijven daarna een concept.

Hierna volgt de draaidag en gaat de editor samen met de regisseur aan de slag. Uiteraard mag jij daar ook wat van vinden.

Resultaat: jouw promotievideo!

Wat zijn de kosten?

Om een goede prijsindicatie te geven voor jouw succesvideo, is het belangrijk dat we jouw wensen goed kennen. Heb je al een goede boodschap en creatief idee of plannen we eerst een brainstormsessie? Hoe lang wordt de video? En waar ga je hem inzetten? Zodra we jouw wensen kennen weten we hoeveel draaidagen er nodig zijn, hoe lang de editor nodig heeft, etc. Samen bepalen we hoe de video een succes wordt. Wij beloven een goede prijs, maar willen eerst wat meer van jou weten.

Beelden maken die jouw doelgroep bereikt

Een goede promotievideo = meer omzet

Jouw bedrijf, product of dienst verdient meer klanten. Het lijkt gesneden koek. Toch kom ik vaak tot de conclusie dat een MKB-ondernemer behoefte heeft aan een sparringpartner. Want het positioneren van een product of dienst is niet altijd makkelijk. Maar, wel essentieel voor een goede promotievideo. Want voor wie is het? En welke behoefte vervult het? Daarna een video maken die alle positioneringsvragen afvinkt? Voor ons gesneden koek… 

Jorgen Veninga - De Oppakkers

Promotievideo laten maken

Ben jij klaar voor meer klanten? Want een promotievideo is dé manier om een potentiële klant over te halen om tot aankoop over te gaan.

Wij helpen heel met het uitbouwen van jouw product of dienst. We helpen bij het bedenken, werken het uit en produceren de video. Kun jij meer klanten aan? Neem dan contact met ons op!

Offerte ontvangen?

Wil je een offerte of meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in, wij nemen vandaag nog contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.