Online marketing bureau uit Breda

Sparringpartner gezocht?

Wil jij net als wij groeien met je bedrijf én als ondernemer? Wil je soms gewoon even klankborden of hulp bij het bepalen van de juiste bedrijfsstrategie? Wij zijn De Oppakkers; sparringpartner voor ondernemers in het MKB!
Google Ads
Work With Us
Contact

Samen brainstormen en ideeën ontwikkelen

Groeien als bedrijf en als ondernemer

”Veel ondernemers hebben niet de luxe om dagelijks bezig te zijn met het beter maken van hun onderneming. Ondernemers spenderen te veel tijd aan zaken waar ze eigenlijk niet mee bezig moeten zijn.

Het is moeilijk om uit die ‘sleur’ te komen. Dat kan alleen door meetbare doelen te stellen en iemand in vertrouwen te nemen die je helpt om die doelen te bereiken. Een sparringpartner waarmee je kunt klankborden. Iemand van buitenaf die met frisse blik naar je organisatie kijkt en kritisch durft te zijn.”

De Oppakkers als sparringpartner

Wij willen graag jouw sparringpartner zijn. We zijn een externe partij die met een frisse blik naar de bedrijfsvoering van jouw onderneming kijkt. We kunnen helpen bij branding en het bepalen van bedrijfsstrategieën. We adviseren op het gebied van online marketing. We geven tips om te helpen groeien als bedrijf of als ondernemer.
 
Onze meerwaarde? We hebben ervaring in veel branches en zijn geboren met ondernemersmentaliteit. We zijn creatief maar ook analytisch; echte marketeers! We analyseren graag gegevens om kansen te ontdekken en blijven altijd objectief. En misschien wel het allerbelangrijkste: we kunnen goed luisteren! Maar, we zijn niet op ons mondje gevallen. 😉
 
Zullen we kennismaken? Vul het contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op!

Vrijblijvend contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.