Online marketing bureau uit Breda

Hoe zorgen we voor meerwaarde?

Persoonlijker en beter vindbaar

Start samenwerking
In oktober 2022 kregen wij op een woensdagavond, rond 21.00u een whatsapp bericht van Chris van Rijn. Chris is mede-eigenaar van Van Rijn Tuinoplossingen, tuinaannemer voor tuinen in het midden en hoge segment. Chris appte met de vraag of wij op korte termijn een plan voor de online marketing werkzaamheden voor hun website konden aanleveren. Hoe krijg ik meer klanten? Wij waren dolenthousiast en zijn meteen aan de slag gegaan. Als in, de volgende ochtend. 😉

“We willen direct schakelen met andere ondernemers”

Tuinaanleg in het midden en hoge segment dus. Wij concludeerden die volgende ochtend dat Van Rijn Tuinoplossingen kort geleden een prachtige site had laten opleveren. Ook was er al een uitgebreid SEO plan opgesteld en liep er een Google Ads campagne. Chris en Sisco (de andere eigenaar) waren op zoek naar een betrouwbare partij die kon helpen bij het uitvoeren van de plannen. In de nieuwe marketing partij zochten ze een betrouwbare club, bij voorkeur een waarbij ze direct konden schakelen met de eigenaren. Na dat schakelen zou het dan niet zo moeten zijn dat het werk vervolgens door een onervaren junior uitgevoerd zou worden. In hun zoektocht naar de juiste partij kwamen ze op onze website terecht. Onze persoonlijke werkwijze en korte lijnen paste goed bij hun wensenpakket. Samenwerken dus!

Werkzaamheden
Anderhalve week na dat appje op die woensdagavond zijn we begonnen. SEO instellingen goed zetten, nieuwe teksten schrijven, Ads campagnes optimaliseren en data analyseren. We hebben mega intensief contact, communiceren dagelijks via een groepsapp en komen eens in de zoveel weken bij elkaar. Echt samenwerken. Chris laat ons wekelijks weten of en hoeveel nieuwe aanvragen er binnengekomen zijn. Onlangs zijn we gestart met het maken van foto’s, om de site nog persoonlijker te maken.

Wij hopen nog jarenlang samen te mogen werken met Van Rijn Tuinoplossingen en veel nieuwe tuinaanleg projecten binnen te halen. Hoe krijg ik meer klanten? Door heel goed samen te werken in een groep waarin iedereen doet waar hij of zij goed in is!

17 juni 2023

Meer klantverhalen