Online marketing bureau uit Breda

Hoe zorgen we voor meerwaarde?

Van plek 9 in Google naar structureel in de top 3!

Start Samenwerking
In oktober 2022 startte de samenwerking tussen MB Makelaars en De Oppakkers. MB makelaars is een fris en hip makelaarskantoor in Breda, opgericht in 2015. Martijn had in 2021 onze woning succesvol verkocht. Zijn actieve, persoonlijke manier van werken en de perfecte communicatie vanuit hem en zijn collega’s was ons erg goed bevallen.

“We belden hem gewoon op”

Toen wij ons marketing bureau oprichtte was hij één van de eerste ondernemers die wij belden tijdens een ronde ‘koude acquisitie’. Meteen raak, een super goede match en ons contact ontstond precies op het juiste moment. Martijn had onlangs slechte ervaringen opgedaan bij een ander marketing bureau en was op zoek naar een SEO partij die afspraken na zou komen en écht waarde zou toevoegen op het gebied van online vindbaarheid. Een goed gesprek gehad, hand erop; we mochten aan de slag!

Marketing voor een makelaar verzorgen, wij hadden er enorm veel zin in en zaten boordevol ideeën!

Resultaten
Een half jaar later, tijdens de 2e kwartaalmeeting, concludeerden we dat onze samenwerking een schot in de roos is. MB makelaars is van een 9e positie in Google (op zoekwoorden als ‘Makelaar Breda’ en ‘Makelaars Breda’) structureel in de top 3 beland. Marketing voor een makelaar verzorgen, daar zijn we goed in! Voor Martijn en zijn collega’s houdt dit in dat ze een tandje bij moeten zetten en soms tot 22.30 uur op kantoor zitten. Haha! Binnenkort start er zelfs een nieuwe collega.

Hier doen wij het dus voor. Andere bedrijven écht verder helpen!

17 juni 2023

Meer klantverhalen